GPS ПроследяванеДинамичното ежедневие, в което живеем, налага постоянни промени в света на бизнеса и разработване на нови, по-ефективни технологии, които да отговорят на нуждата от качествени стоки и услуги, за да запазим конкурентоспособността си. Затова ние от "СОД Царевец" ЕООД искаме да Ви представим нашата радио-базирана система за GPS проследяване на превозно средство. Като фирма с дългогодишен опит на пазара за системи за сигурност и много удовлетворени клиенти можем да Ви гарантираме, че нашата платформа е уникална и има редица преимущества.

Системата, разработена с норвежка и полска фирма, е най-ефективната на пазара – 100% от издирваните автомобили и други превозни средства се откриват. За последните две години нямаме нито един неоткрит обект. В допълнение към това няма как да не споменем, че точността на локализиране е до 3 метра. За разлика от други GPS/GSM проследяващи устройства нашата система не губи обхват в подземни гаражи или стоманени контейнери, също така е единственото устройство на пазара, което разполага с батерия, независима от електрическото захранване на превозното средство за 5 год. Едно от основните преимущества е устойчивостта срещу заглушителни устройства, нещо повече - предавателят не може да бъде засечен от GPS/GSM скенери, тъй като не изпраща конвенционални сигнали. И това са само част от предимствата на нашата система.

Какво ще спечелите Вие, ако преминете към нашата платформа? Реални резултати и признателни клиенти, а в наше лице- благонадежден и лоялен партньор. Затова искаме в удобно време да инициираме среща с Ваш представител, за да представим по-подробно нашата система. И за да се уверите, че си струва.

Сигнално-охранителна дейност

повече

Пожароизвестителни системи

повече

Системи за видеонаблюдение

повече

GPS проследяване

повече